Imagine oferită de Invent Medical și NACAR

Seria de imprimante: HP Jet Fusion 500/300

Produceți piese funcționale, colorate, negre sau albe — cu control voxel — de două ori mai rapid1, cu ajutorul imprimantelor noastre industriale 3D, color sau mono.

 

CELE MAI COMPACTE DISPOZITIVE 3D HP JET FUSION,
CONCEPUTE PENTRU PRODUCERE AUTOMATIZATĂ ÎN INTERIORUL COMPANIEI

Imprimante 3D eficiente și accesibile ca preț,

concepute pentru creatorii de produse mici sau mijlocii, firme de design și universități.

ACCELERAȚI PROIECTAREA. CREAȚI, TESTAȚI ȘI ITERAȚI ÎN DOAR CÂTEVA ORE
Fiți mai productivi. Realizați iterații multiple ale produsului, într-un interval de timp egal cu cel necesar pentru imprimarea unei singure piese.1
PRODUCE PIESE FUNCȚIONALE PRECISE, CU DETALII COMPLEXE

Produceți piese termoplastice de inginerie cu proprietăți mecanice optime.

CREAȚI PIESE ÎN ORICE CULOARE,3 CU UN SISTEM DE CONTROL VOXEL

Depășiți-vă concurența apelând la tehnologia viitorului. Produceți piese funcționale, negre, albe, sau în oricare din culorile spectrului.3

IMPRIMANTELE 3D HP JET FUSION SERIA 500/300

Imprimantă 3D color HP Jet Fusion 580

Fișa tehnică a imprimantei color 3D  HP Jet Fusion 580

Fișa tehnică a imprimantei

HP Jet Fusion 540 

Descoperă modul de funcționare

Imprimantele complete 3D HP Jet Fusion seria 500/300

Materiale

Imaginea HP 3D High Reusability CB PA 12 este oferită de Konstruktion Baumann

HP 3D High Reusability CB PA 125
Piese tehnice colorate3 sau albe.
Postprocesare
Guyson MultiBlast3D

HP a recomandat o soluție de sablare a aerului și particulelor de sticlă, adaptată postprocesării pieselor imprimate 3D. Îndepărtează pulberea reziduală și păstrează culoarea.

HP 3D API

Acces la date și automatizare simplificate în toate sistemele de management industrial7 .

Manager de Construcții HP SmartStream 3D

Pregătiți rapid și ușor sarcinile pentru tipărire, cu toate elementele de care aveți nevoie.

Centrul de Comandă HP SmartStream 3D

Monitorizați imprimantele 3D HP, alături de toate celelalte dispozitive complementare, profitând la maxim de puterea întregului ecosistem 3D de la HP.

Autodesk® Netfabb® cu HP Workspace

Software avansat pentru fabricarea aditivă a unor piese de calitate industrială.

Procesor HP Build

Software-ul standard industrial, pentru imprimare 3D profesional, sporește potențialul de gestionarea a tuturor pașilor din procesul de producție.

Siemens NX AM

Combinați rapid, într-un singur mediu, proiectarea, optimizarea, simularea, pregătirea lucrărilor de imprimare și procesele de inspecție.

Accesorii
Tiger-Vac C-10 EX (4W) HP2
Pentru întreținerea imprimantei 3D și curățarea camerei, HP recomandă un aspirator anti-explozie, compact și ușor de manevrat.
Servicii
Servicii Soluții HP 3D

Descoperiți noi oportunități de a scala producția și de a accelera creșterea cu ajutorul asistenței și consultanței oferite de HP.

 

HP 3D ca serviciu
Plătiți în funcție de utilizare. Preziceți costurile mai ușor și dispuneți de flexibilitatea de a vă extinde afacerea pe măsură ce vă dezvoltați afacerea. [Detalii imagine6]

Premii din industrie

Opinii ale clienților

“Culoarea a devenit o necesitate stringentă, neprevăzută anterior în domeniul medical. Ea contribuie la explicarea anatomiei, facilitând înțelegerea informației, inclusiv în rândul persoanelor care nu au experiență medicală. Un model de imprimantă 3D color îi ajută pe medici să furnizeze informațiile în mod concis, asigurându-se totodată că familiile pacienților își dau consimțământul în cunoștință de cauză. Cu piesele imprimate color, putem fi siguri că toată lumea înțelege datele medicale complexe.”

Dr.Justin Ryan, Director Laborator Inovativ 3D din cadrul Spitalului pentru Copii Rady

“Grație gamei cromatice largi, puse la dispoziție de tehnologia de imprimare 3D (HP) MJF, putem realiza piese care, anterior, erau imposibil de obținut. Pentru clienții noștri, este un mare avantaj ca o singură companie să se ocupe de ingineria noului lor produs, de fabricarea prototipului și de producția în serie. În plus, timpul de lucru este redus semnificativ.”

Sybille Hopman, KB Baumann – Manager de vânzări și Lider de Proiect cu KB Baumann

“Când am văzut această imprimantă, m-a atras inițial faptul că este color. Acum însă, după ce am utilizat-o și m-am convins cât de minunată e, pot spune că aș fi aproape la fel de fericit s-o folosesc și în cazul în care ar fi monocromă. Trebuie să recunosc, totuși, este demențial să imprimi ceva în nuanța portocaliu Clemson!”

Timothy Pruett, Manager Laborator Imprimare 3D al grupului Servicii tehnice și de prelucrare (MTS) din cadrul CECAS, Universitatea Clemson

Note:

1. În baza rezultatelor testării imprimantelor 3D HP Jet Fusion 580 și 540, realizate intern, precum și de părți terțe, timpul de imprimare și răcire reprezintă o jumătate din timpul necesar de imprimare prin operațiuni comparabile, cum ar fi: modelarea depunerilor de plastic topit (FDM) sau stereolitografie (SLA). Soluțiile de imprimare cu jet sunt disponibile pe piață începând cu iunie 2019, la prețuri cuprinse între 20.000 și 120.000 USD. Variabilele de testare pentru imprimantele 3D HP Jet Fusion 580 și 540: Cantitatea piesei: 1 cameră completă de piese de la HP Jet Fusion 3D la 8% din densitatea ambalajului, față de același număr de piese pe dispozitivele competitive menționate mai sus; Dimensiunea piesei: 30 cm3; Grosimea stratului: .08 mm/0.003 inch. Variabilele de testare ale concurenților sunt comparabile.

3. Piese color aplicabile numai cu imprimanta 3D color HP Jet Fusion 580.

5. Soluțiile de imprimare 3D HP Jet Fusion care utilizează HP 3D High Reusability CB PA 12 asigură un raport de reutilizare a pulberii de până la 80%, producând piese funcționale, lot după lot. Pentru testare, materialul este uzat în condiții reale de imprimare, iar pulberea este urmărită pe parcursul câtorva generații (cel mai rău caz pentru reutilizare). Piesele astfel obținute sunt testate ulterior, verificându-se precizia și proprietățile lor mecanice. 

6. Imagine oferită de Konstruktion Baumann.

7. Sisteme de management industrial acceptate: Sisteme de control 3D, AMFG, LINK3D, Siemens NX AM, Siemens Opcenter. Acces la module de date suplimentare, disponibile doar pentru soluția de imprimare 3D HP Jet Fusion seria 5200. Sunt necesare achiziții suplimentare.