Intră în contact cu fabrica digitală HP Inc.     Solicită mostră gratuită.

piesa gratuit

Fiecare companie are în proiectele sale cel puțin o piesă “capricioasă”. O piesă dificilă, care necesită mult timp și bani pentru a fi realizată sau înlocuită. CAD Works te ajută să simplifici lucrurile, aducând în România cele mai noi tehnologii de imprimare 3D de la HP.

Cu tehnologiile HP Multi Jet Fusionse pot produce piese complexe, la cerere, scurtând perioada de realizare de la câteva săptămâni sau zile la doar câteva ore. Fie că-ți dorești să creezi prototipuri sau piese funcționale, aceste tehnologii te pot ajuta să produci piese cu o greutate mică dar cu proprietăți mecanice optime chiar și în serii reduse.

Pare incredibil, dar e adevărat!

 

Pentru a te convinge de capacitatea utilajelor noastre, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos. Vom lua legătura cu tine în scurt timp, pentru a te ajuta să găsești soluția optimă care să răspundă nevoilor tale de prototipare și/sau de producție pentru piesele “capricioase”. Îți vom trimite o mostră gratuită pentru a face cunoştință personal cu viitorul.

CAD Works alături de întreaga rețea de producătorii de piese digitale HP Inc.,  pot imprima aproape orice piesă dorită.

Descoperă singur de ce companii similare cu a ta apelează la soluțiile de imprimare 3D HP Multi Jet Fusion.

selectează
Am citit Politica prelucrare date caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal.

HP Jet Fusion 3D Printed Part with PA12_122

test

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test