Soluția de imprimare industrială 3D HP Jet Fusion seria 5200

Dezvoltați-vă afacerea și extindeți producția în masă, apelând la puternica soluție de imprimare industrială 3D de la HP, special concepută pentru fabricare.

Creșteți și extindeți producția în masă

Previzibilitate îmbunătățită a producției

Productivitate avansată și automatizare

Piețe și aplicații noi

Bucurați-vă de potențialul sporit al producției aditive pe scară largă

1. Centrul HP 3D1

Vizualizarea datelor de producție pe tabloul de bord și monitorizarea de la distanță pentru o eficiență și agilitate sporită.

 

2. HP 3D API2

Acces la date și automatizare simplificate, în toate sistemele de management industrial2.

 

3. HP Universal Build Manager alimentat de Dyndrite3

Pregătire automată și centralizată a construcției în întreaga flotă de imprimare 3D.

4. Aplicații și piețe noi

Cu materialele 3D de top de la HP, reutilizabile: PP, PA 11, PA 12, PA 12 GB și TPU.

5. Tehnologia HP Multi Jet Fusion
Produceți piese funcționale cu cei mai buni izotropi din gamă. Nu sunt necesare structurile de susținere.
6. OEE nivel industrial

Calitate excepțională, de la detalii fine și margini ascuțite, până la texturi și randament optim.

7. Controlul proceselor HP 3D4
8. Automatizare

Productivitate inovatoare. Software integrat. Amestecarea și despachetarea materialelor.

9. Servicii HP 3D Factory 
Configurați procese de fabricație personalizate, repetabile și scalabile, folosind activele tehnologiei HR și know-how-ul de fabricație.
Vezi cum funcționează

HP Jet Fusion 5200 Series – explorați soluția completă de imprimare 3D

HP 3D High Reusability PP5 activat de BASF

Piese funcționale, rezistente la substanțe chimice6, sudabile, cu absorbție redusă a umidității

HP 3D High Reusability PA 118

Piese flexibile, de calitate9. [Detalii imagine7]

HP 3D High Reusability PA 1211

Piese rezistente, la prețuri mici12. [Detalii imagine10]

HP 3D High Reusability PA 12 GB14

Piese calitative, rigide, stabile dimensional. [Detalii imagine13]

BASF Ultrasint® TPU01

Piese flexibile și funcționale. [Detalii imagine15]

Stație automată de despachetare 3D HP Jet Fusion 5200 Series

Grație unei soluții de calitate industrială, obțineți rezultate consistente de despachetare, printr-un proces automat.

Soluție de vopsire Girbau 3D16
Soluție post-procesare, recomandată de HP pentru finisarea coloranților.
API 3D HP2

Acces la date și automatizare simplificate, în toate sistemele de management industrial.2

HP 3D Center1
Vizualizarea datelor de producție în tabloul de bord și monitorizare de la distanță, pentru o eficiență și agilitate sporite.
Controlul proceselor HP 3D4

Precizie dimensională și repetabilitate, obținute rapid, pentru o mai bună predictibilitate a producției.

HP SmartStream 3D Build Manager

Pregătiți-vă rapid și ușor lucrările pentru imprimare cu toate elementele de care aveți nevoie.

Autodesk® Netfabb® cu HP Workspace

Software avansat pentru fabricarea aditivă a unor piese de calitate industrială.

Procesor HP Build

Software-ul standard industrial, pentru imprimare 3D profesional, sporește potențialul de gestionarea a tuturor pașilor din procesul de producție.

Siemens NX AM

Combinați rapid, într-un singur mediu, proiectarea, optimizarea, simularea, pregătirea lucrărilor de imprimare și procesele de inspecție.

Unitate de răcire naturală HP Jet Fusion 5200 3D
Conceput pentru a îndepărta și răci fiecare construcție în mod natural, permițând astfel producția continuă.
Stivuitor Hovmand 5200

Accesoriu recomandat de HP pentru îndepărtarea și plasarea unității de răcire naturală HP Jet Fusion 5200 3D de la stația de procesare.

Servicii soluții HP 3D

Explorați noile oportunități de a crește și accelera producția, cu ajutorul asistenței și consultanței de la HP.

HP 3D ca serviciu

Plătiți în funcție de utilizare. Obțineți noi niveluri de predictibilitate a costurilor și dispuneți de flexibilitatea de a vă scala afacerea, pe măsură ce o extindeți. [Detalii imagine17]

Soluții financiare integrate HP

Accelerați producția. Bucurați-vă de posibilitatea de a îmbina tehnologia cu planurile dvs. financiare, alocând în același timp bani către alte priorități.

Note:

1. Disponibil doar pentru soluțiile de imprimare 3D HP Jet Fusion seria 5200/4200.

2. Sisteme de management industrial acceptate: Sisteme de control 3D, AMFG, LINK3D, Siemens NX AM, Siemens Opcenter. Accesul la modulele de date suplimentare e disponibil doar pentru soluția de imprimare 3D HP Jet Fusion seria 5200. Sunt necesare achiziții suplimentare.

3. Procese aditive suportate: HP Multi Jet Fusion (polimeri), jet liant (polimeri, metale, ceramică), fuziune în pat de pulbere DMLS/SLS/SHS (metale), EBM (metale), SLS (polimeri), FDM (polimeri) , SLA/DLP (polimeri), LOM (compozite, ceramică, sticlă), CBAM (compozite, sticlă, ceramică). Software compatibil. Este necesară achiziția suplimentară.

4. Disponibil numai pentru soluția de imprimare 3D HP Jet Fusion seria 5200. Acest software este vândut ca serviciu de soluții HP 3D. Pentru mai multe informații, vizitați https://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-7931EEW

5. Bazat pe testarea internă HP, efectuată în mai 2020. Soluțiile de imprimare 3D HP Jet Fusion, care utilizează HP 3D High Reusability PP, activat de BASF, oferă un raport de reutilizare a pulberii de până la 100%, producând piese funcționale, lot după lot. Pentru testare, materialul este uzat în condiții reale de imprimare, iar pulberea recuperată este urmărită pe parcursul câtorva generații de piese (cel mai rău caz pentru reutilizare). Piesele sunt realizate din materialul pieselor anterioare, fiindu-le testate proprietățile mecanice și precizia. Conform rezultatelor, proprietățile nu suferă modificări de-a lungul a trei generații de utilizare.

6. Pe baza testelor interne HP din mai 2020, care vizează păstrarea proprietății mecanice, stabilitatea dimensională și schimbarea greutății după imersiunea de 7-30 de zile cu acizi, baze, solvenți organici și soluții apoase. Datorită caracteristicilor materialului, este necesară o reglare suplimentară în proiectarea și imprimarea pieselor, în comparație cu alte materiale rigide de imprimare 3D de la HP.

7. Imaginea HP 3D High Reusability PA 11 este oferită de NACAR.

8. Soluțiile de imprimare 3D HP Jet Fusion, care utilizează HP 3D High Reusability PA 11, furnizează o rată de reutilizare a pulberii de până la 70% , producând piese funcționale, lot după lot. Pentru testare, materialul este uzatîn condiții reale de imprimare, iar pulberea este urmărită pe parcursul câtorva generații de piese (cel mai rău caz pentru reutilizare). Ulterior, piesele din fiecare generație sunt testate, analizându-se precizia și proprietățile lor mecanice.

9. Testare conform ASTM D638, ASTM D256 și ASTM D648, utilizând HDT la diferite sarcini, cu un scaner 3D pentru precizie dimensională. Testare monitorizată, utilizând controale statistice ale procesului.

10. Imaginea HP 3D High Reusability PA 12 oferită de Addit.ion.

11. Soluțiile de imprimare HP Jet Fusion 3D, care utilizează HP 3D High Reusability PA 12, asigură un raport de reutilizare a pulberii de până la 80%, producând piese funcționale, lot după lot. Pentru testare, materialul este uzat în condiții reale de imprimare, iar pulberea este urmărită pe parcursul câtorva generații de piese (cel mai rău caz pentru reutilizare). Ulterior, piesele din fiecare generație sunt testate, analizându-se precizia și proprietățile lor mecanice.

12. Prețul consumabilelor și costurile de întreținere recomandate de producător. Criterii de cost: imprimarea zilnică/5 zile pe săptămână în 1.4 camere de construcție completă, a unor piese de 30 cm3, cu o densitate de ambalare de 10%, pe modul de imprimare rapidă, cu materialul HP 3D High Reusability PA 12, respectând raportul de reutilizare a pulberii recomandat de producător și imprimarea în anumite condiții de construcție și geometrii ale pieselor.

13. Imaginea HP 3D High Reusability PA de 12 GB este oferită de NACAR.

14. Soluțiile de imprimare HP Jet Fusion 3D, care utilizează HP 3D High Reusability PA 12 Glass Beads, oferă un raport de reutilizare a pulberii de până la 70%, producând piese funcționale, lot după lot. Pentru testare, materialul este uzat în condiții reale de imprimare, iar pulberea este urmărită pe parcursul câtorva generații de piese (cel mai rău caz pentru reutilizare). Ulterior, piesele din fiecare generație sunt testate, analizându-se precizia și proprietățile lor mecanice.

15. Imaginea BASF Ultrasint® TPU01 este oferită de Kupol.

16. HP nu proiectează, nu fabrică, nu vinde și nu oferă nici o garanție pentru produsele Girbau. HP consideră că informațiile din prezentul document sunt corecte, având la bază certificările științifice actuale, valabile la data publicării. Totuși, în limita permisă de lege, HP NU-ȘI ASUMĂ NICI O RESPONSABILITATE PENTRU REPREZENTĂRILE ȘI GARANȚIILE DE ORICE TIP, FIE ELE EXPRES SAU IMPLICITE, ÎN CEEA CE PRIVEȘTE PRECIZIA, CARACTERUL COMPLET, NON-ÎNCĂLCAREA, COMERȚUL ȘI/SAU UTILIZAREA PENTRU UN SCOP PARTICULAR (CHIAR DACĂ HP ESTE CONȘTIENT DE ACEST SCOP) A INFORMAȚIILOR OFERITE. Cu excepția măsurii în care excluderea este împiedicată de lege, HP nu va fi răspunzător pentru erori, omisiuni tehnice sau editoriale, daune sau pierderi de orice natură, rezultate din utilizarea sau bazarea pe aceste informații, care pot fi modificate fără notificare. Destinatarii produsului Girbau sunt responsabili pentru determinarea adecvării produselor Girbau cu produsele HP Jet Fusion 3D, asigurându-se de respectarea legilor și reglementărilor aplicabile și fiind conștienți de faptul că pot apărea modificări în ceea ce privește siguranța și performanța în timpul utilizării, manipulării și depozitării produsului.

17. Date oferite de Meida.