Volkswagen și producția de masă cu Metal Jet

 

IMPRIMARE METALICĂ 3D
HP METAL JET – NOI OPORTUNITĂȚI CU IMPRIMAREA METALICĂ INDUSTRIALĂ 3D METAL
Dezvoltați-vă afacerea! Apelați la cea mai avansată tehnologie de imprimare metalică 3D pentru producția de masă.
ASUMAȚI-VĂ SARCINI NOI ȘI MĂRIȚI-VĂ SURSA DE VENIT

Acum puteți produce, în masă, piese complexe și aplicații noi, rentabile, care anterior păreau imposibile.

De până la 50 de ori mai productiv1
 • Produceți piese în masă, sau piese de dimensiuni mari, cu ajutorul unui liant; dimensiunile de construcție sunt: 430 x 320 x 200 mm (16,9 x 12,6 x 7,9 in)
 • Accelerați ciclurile de dezvoltare a produselor cu multiple iterații de proiectare
 • Produceți piese mai rapid, urmând mai puțini pași, fără a fi necesară dezlipirea sau eliminarea sculelor
 • Eficientizați procesul de fabricație cu serviciile HP Metal Jet Solution Services.
Costuri reduse2
 • Obțineți mai rapid piesele metalice finale cu ajutorul unei imprimante 3D, de producție industrială, accesibilă ca preț2
 • Dezvoltați-vă afacerea, producând piese metalice finale calitative, cu costuri reduse per piesă2
 • Descoperiți pe platforma deschisă HP standardele industriale, materialele cu costuri reduse și compatibilitatea cu soluțiile de sinterizare industriale standard
 • Capacitatea de reutilizare a materialelor poate reduce costurile și deșeurile3
 • Eliminați costurile implicate de plata în avans pentru scule.
Piese Metalice de calitate înaltă
 • Produceți cu ușurință piese complexe din punct de vedere geometric, fără compromisuri, cu o precizie de imprimare HP 3D de 1200 x 1200 dpi la nivel de voxel
 • Obțineți piese metalice finale rezistente și funcționale, cu proprietățile mecanice izotrope ale HP și ale agentului liant brevetat
 • Mizați pe expertiza HP Thermal Inkjet pentru o calitate industrială înaltă și producție rapidă constantă.
AFLAȚI MAI MULTE DESPRE PROCESUL DE IMPRIMARE HP METAL JET

Serviciul de Producție METAL JET4

Testați calitatea HP Metal Jet. Pentru a comanda piese, încărcați fișierul de proiectare5, dispuneți de verificarea compatibilității de proiectare, oferită de HP, și primiți comanda de la partenerul nostru de producție.4,6

Aflați cum funcționează serviciul
REZERVAȚI IMPRIMANTA METAL JET DE LA HP7

Fii printre primii care beneficiază de tehnologia de top HP Metal Jet.

Opiniile clienților și partenerilor noștri

“Reducând timpul necesar producției, putem realiza foarte repede un volum mai mare de piese produse în masă. Acesta este motivul pentru care noua platformă Metal Jet HP reprezintă un salt uriaș în industrie. Așteptăm cu nerăbdare să le oferim clienților noștri mai multă inovație.”

Dr.Martin Goede, șef Planificare și Dezvoltare Tehnologică, Volkswagen

Urmăriți video>

“Combinând forța HP cu puterea GKN Powder Metallurgy, vom spori productivitatea și capacitatea clienților noștri, atingând niveluri fără precedent. În demersul nostru, ne bazăm pe avantajele tehnice și economice ale tehnologiei Metal Jet de la HP.”

Peter Oberparleiter, CEO GKN Powder Metallurgy

Urmăriți video>

“HP Metal Jet reprezintă prima tehnologie 3D cu adevărat viabilă pentru producția pieselor metalice la scară industrială. Clienții ne solicită performanță, calitate și fiabilitate. Tehnologia avansată HP ne oferă încrederea că putem fi la înălțimea așteptărilor lor.”

Rob Hall, președinte Parmatech

Urmăriți video>

1. Bazat pe jeturi de liant competitive și metale de topire selectivă cu laser (SLM), soluțiile de imprimare metalică 3D sunt disponibile din 31 iulie 2018. Afirmația de productivitate are la bază: 1) viteza de imprimare pentru o serie de producție de până la 100.000 de piese 2) costul achiziției soluției de imprimare.

2. Cost redus, bazat pe jeturi de liant competitive și metale de topire selectivă cu laser (SLM). Soluțiile de imprimare metalică 3D sunt disponibile din 31 iulie 2018. Prețul estimat al imprimantei, la lansarea din 2020, pentru principalii clienți.

3. Comparativ cu topirea selectivă cu laser (SLM) și bazat pe testarea internă a tehnologiei HP Metal Jet, începând din septembrie 2018.

4. HP nu oferă servicii de producție. Clienții lucrează direct cu și plătesc pentru serviciile de fabricație, furnizate de un partener de încredere terț, responsabil de îndeplinirea comenzii. HP oferă verificarea compatibilității de proiectare pentru tipărirea HP Metal Jet. Se așteaptă ca serviciul de producție Metal Jet să fie disponibil în Europa de Vest și SUA.

5. Acceptăm în prezent fișiere OBJ, STL, 3MF, X_T (Parasolid), STEP și IGES.

6. HP și partenerii săi de producție vor efectua verificări de compatibilitate. Producția de piese va fi îndeplinită și livrată de partenerii noștri de încredere, cu o disponibilitate preconizată în prima jumătate a anului 2019. Serviciul de producție Metal Jet e disponibil momentan în Europa de Vest și SUA.

7. Rezervați o imprimantă. Disponibilă în: SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia și Spania. Se așteaptă ca imprimantele HP Metal Jet să devină disponibile comercial în a doua jumătate a anului 2020 pentru clienții principali. O disponibilitate largă este preconizată începând cu 2021.

8. Imagine furnizată de GKN Powder Metalurgie.