Tehnologia HP Multi Jet Fusion

Descoperă întregul potențial al tehnologiei de imprimare 3D MJF

Pregătește-te pentru viitoarea eră a producției digitale
Transformați proprietățile piesei voxel cu voxel, având acces la aplicații, materiale și culori nelimitate. Imaginați-vă un viitor în care putem produce „piese inteligente” cu sistem electronic, trasabilitate și inteligență integrate.

 

În proiectarea și imprimarea 3D, un voxel reprezintă o valoare  într-un spațiu tridimensional. Prin controlul proprietăților fiecărui voxel în parte, prin intermediul agenților, HP Multi Jet Fusion poate produce piese altfel irealizabile.

Spre deosebire de alte tehnologii de imprimare 3D, tehnologia HP Multi Jet Fusion tipărește fiecare strat din material și agenți noi pe partea superioară a unui strat anterior, încă topit. Astfel, ambele straturi se întrepătrund, obținându-se la final piese rezistente, imprimate 3D, calitative, detaliate și funcționale.
White Paper – detalii tehnice Tehnologia de imprimare 3D HP Multi Jet Fusion

Descoperiți modul în care tehnologia de imprimare 3D HP MJF vă poate pune la dispoziție posibilități noi, complementare cu CNC-ul, procesul de turnare prin injecție, fabricarea aditivă și tehnologiile bazate pe pulbere.

Ce este un voxel?
În imprimarea 3D, un voxel  este ca un pixel cu volum, reprezentând o valoare pe o rețea obișnuită, într-un spațiu tridimensional. Fiecare voxel conține informații volumetrice care permit realizarea pieselor cu proprietățile dorite.

Doriți să imprimați piese 3D cu HP Multi Jet Fusion?

Indiferent dacă aveți nevoie de o singură piesă, sau de un milion de piese imprimate 3D, vă vom indica direcția corectă.

selectează
Am citit Politica prelucrare date caracter personal și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal.